Bet365-mobilt væddemål

Bet365 tilbyder tjenester, nemlig sportsvæddemål og andre produkter såsom kasino eller poker også via mobil applikation tilgængelig på telefoner og tabletter. Så væk fra computeren kan du have din bookmaker på fingerspidserne!

Den mobile version af bet365 kan bruges af brugere af følgende systemer:

iOS (iPhone, iPad)

Android

BlackBerry

Windows Phone

Brugere af mobile/tabletter med iOS og Android kan bruge en speciel applikation, som tilbyder langt flere funktioner, blandt andet live visning af sportsbegivenheder i bet365 afspiller.

Det betyder ikke, at ejere af Blackberry eller Windows har ingen adgang til bookmakerens tilbud. Overhovedet ikke, de tilbydes en simpel hjemmeside, der ikke er baseret på nogen applikation, og har grundlæggende funktioner som sportsvæddemål, live scores og forvaltning af kontoen (indbetaling/ udbetaling).

Den nemmeste måde at hente bet365 applikation er at indtaste bet365.com i søgeværktøjet og følge vejledning til installation.

Bet365 opret konto »
Spillere med iPhone eller iPad kan finde bet365 app i App Store

For at få adgang til bet365 mobile skal brugere af Blackberry og Windows Phone blot besøge bookmakerens hjemmeside i internetbrowser.

Hvis man har downloadet applikationen fra Bet365 hjemmeside, får man adgang til alle bookmakerens tilbud. Så naturligvis kan man oddse på matche, men også har man adgang til livestreaming. Så overalt kan man se live alle matcher, men vil gerne se. Der er mange bookmakere, der tilbyder væddemål på en mobiltelefon. Men kun meget få giver dig mulighed for livestreaming.