Brisbane Roars W-League play-off håber genoplives med sejr over Sydney

Struggling W-League krafthuse Brisbane Roar genoplivede deres playoff ambitioner med en uventet 3-0 sejr over Sydney FC i Gosford søndag. Det var en fantastisk tilbagevenden til form for konkurrencens mest succesfulde klub, der havde gået fem kampe uden en win.Petratos styrer Brisbane forbi Mariners og i anden på A-League bord Læs mere

Roar var altid i kontrol efter at de åbnet scoren i 19 minutter gennem en klassisk Tameka Butt-strejke. Sky Blues fandt aldrig flydende i varme forhold på Central Coast Stadium, og tingene gik fra værre til værre inden halvtime, da forsvareren Alanna Kennedy rettede et kryds ind i sit eget net.

Roar kaptajn Clare Polkinghorne tilføjede et hovedmål lige efter timen mærket som Sky Blues led et rekord-lige nederlag mod deres traditionelle rivaler.Sejr til Roar skubber dem til inden for tre punkter i en semifinale kaj med fire runder tilbage, mens tredjepladsen Sydney FC nu finder en masse hold, der trækker vejret ned i halsen midt i et overbelastet midterbord.

“Vi har arbejdet hårdt på at sikre, at vi satser på sæsonen, og det er bare udgangspunktet for os,” sagde Roar coach Belinda Wilson.

Melbourne City gjorde det ni vinder på traven selvom de frie scoring-ledere kunne ikke bryde Perth Glory’s defensive rearguard indtil efter timemarkeringen, undervejs til en 4-0 sejr.City til sidst lavede deres dominans betale takket være målene fra Kim Little, Jess Fishlock, stedfortræder Marianna Tabain og W-League førende scorer Larissa Crummer.

Det chok, som Sydney FC lidt, var intet i forhold til det, der føltes af Newcastle Jets der styrtede til et 5-1 hjemme-tab mod Adelaide United, efter at have indrømmet kun fire gange i deres tidligere syv tidligere kampe.

Adelaide ledede 2-1 i pause og dampede over toppen af ​​deres modstandere i de sidste etaper, scoring tre gange i den sidste kvart-time. Amerikanske forsvarer Abby Dahlkemper førte mållinjen med to imponerende langdistancemål, hvilket hjælper Lady Reds med at springe deres modstandere til fjerde.

Canberra United styrket deres hold på andenpladsen, da andet halvlegs mål sikrede en 3-0 vinde over Melbourne Victory i nationerne hovedstad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *