Chelsea må dele skylden for at José Mourinho fyrer, siger Steve Holland

Chelsea må påtage sig “kollektivt ansvar” for José Mourinhos sankning for at kæmpe for en respektabel Premier League-finish, ifølge coach Steve Holland.Mutiny i luften, da Chelsea-spillerne er pilloried efter José Mourinhos exit | Dominic Fifield Læs mere

Midlertidig leder Guus Hiddink starter mandag og byder på at styre Chelsea til stabilitet efter Mourinhos afgang.Cesc Fàbregas og Diego Costa blev stærkt booed og kaldet “rotter” af en fan banner i lørdagens 3-1 sejr over Sunderland.

Hiddink vil afhente stykkerne af post-Mourinho acrimony, men Holland har udfordret Chelsea spillere til at levere deres egne løsninger. “Hvis du står og fotograferes med alle trofæerne i sidste sæson, er du nødt til at stå ved problemerne i denne sæson,” fortalte Holland Chelsea TV. “Jeg er ikke en til at fastgøre mig selv til succes, men løsner mig selv fra fiasko eller fra skuffelse. Sådan må alle se på det, du kan ikke få det begge veje – så jeg tror, ​​at det kollektive ansvar er nøgleordet her.

Når det andet mål gik ind, kunne du se effekten havde på dem, og der var nogle tegn på tillid, der kom tilbage.Så det var en meget vigtig sejr. “

Mourinhos anden Stamford Bridge-stint styrtede i syv måneder efter at han førte dem til Premier League-titlen – men fulgte også ni nederlag i 16 liga-kampe denne sæson. Branislav Ivanovic, Pedro og Oscar scorede i Chelseas komfortable sejr over Sunderland, men vinderen kunne ikke maske den store opgave foran Hiddink.

Den tidligere Holland-leder førte Chelsea til FA Cup-herlighed på sin første kortfristede stint i 2009 men står over for en endnu større udfordring denne gang. Hiddinks sidste job med Holland var ikke en succes, så den 69-årige er opsat på at reparere både personlige og kollektive omdømme hos Stamford Bridge.Facebook Twitter Pinterest Chelsea slog Sunderland 3-1, efter José Mourinhos exit.

Fàbregas blev tvunget til at nægte påstand om at forsøge at underminere Mourinhos embedsperiode, men nu har holdet Hollands “kollektive ansvar” advarsel ringet i deres ører.Kaptajnen John Terry accepterede Chelsea’s spillere skal nu arbejde overarbejde for at vinde tilbage deres underholdende fans. Pa Guardiolas afgang i slutningen af ​​sæsonen bekræftet af Bayern München Læs mere

“Helt og rigtigt så godt , “Terry fortalte Chelsea hjemmeside, når du bliver spurgt, om genoprette fan support ville være afgørende nu. “Chelsea er sådan en stor klub, og vi er ikke vant til at være herinde.

” De sidste 10 år har vi haft så gode tider, og fansne har støttet os gennem denne vanskelige periode, og vi kommer ud på toppen, før eller senere, hvis vi fortsætter med at sætte i forestillinger som det.

“Fans vil være lykkelige, og de skal hjem med smil på deres ansigter, men med rette er de skuffede, og det er vi også vi ønsker ikke at være hvor vi er.

“Vi alle er i denne position, det er ikke en eller to personer, vi er i denne position, fordi en eller to har udført og resten havn Det er desværre – men det er bag os nu.Det er alt i fortiden, og vi er nødt til at gå videre og begynde at vinde kampe. Chelsea skal være meget højere i ligaen end vi er. “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *