Petratos styrer Brisbane forbi Mariners og ind i anden på A-League bordet

Et sene Dimitri Petratos mål har styrt Brisbane til en hårdkæmpet 1-0 sejr over Central Coast for at genvinde andenpladsen på A-League-bordet. Ligesom det virkede som om søndagens langsomt og voldsomme sammenstød ville komme til at gå på Central Coast Stadium, tog stedfortræder Petratos et velplaceret pass fra Thomas Broich i det 85. minut og skåret inde Unibet for at starte hjem et krakende langdistance skud. Perth slutter Western Sydneys syv-kamp A-League vindende strikke Læs mere

Det var hans andet mål for sæsonen og forseglet et såre tab for hjemmeplanen, der viste anden halvdel hensigt og to gange næsten udlignet til døden via en dykning Harry Ascroft header og en afbøjet Josh Rose indsats, der blev styret offside.

Det efterlader Tony Walmsleys hold 10 kampe uden sejr, men der var i hvert fald løfte fra deres spil.Med kviksølv svæver på en undertrykkende 32 grader, Roar Unibet kontrolleret besiddelse og tempoet, men varmen sapped begge sider af midtbanen flair.

Af de besøgendes 11 første halvt skud, kom den eneste, der virkelig testede Mariners gloveman Paul Izzo, fra Jamie Maclaren. Den unødige ungspiller fløjede ned på venstrefløjen og undvigede en gul-shirted forsvarer med en dejlig højre fods første berøring, før han løsnede med venstre for at slå den nærmeste oprejst, da Izzos arme flailed.Men Central Coast absorberede Brisbanes pres som Rose, der spillede sin 150. A-League kamp, ​​førte til en defensiv struktur, der for første Unibet gang viste denne sæson tegn på disciplin.

Roar coach John Aloisi indrømmede at være en “lille overrasket “Marinerne parkerede bussen derhjemme. “Fordi de har sagt hele tiden, de skulle spille angribe, og jeg forventede ikke rigtig, at de skulle sidde sådan som hjemme,” sagde Aloisi. “Men spillerne, de er nødt til at komme op imod forskellige oppositioner og forskellige måder at lege på og komme med løsninger på. Jeg troede, at vi skabte nok.” I angreb var Marinerne mindre overbevisende, men voksede ind i spillet takket være den imponerende fysiske udgang af Mitch Austin ned på Unibet football betting venstre flanke.En af deres bedste chancer kom med 25 minutter at gå, da Austin tog afsted på en lynhurtig 30 meter lang kørsel, for kun at kaste sin indsats over tværstangen med sin svagere venstre fod.

Med 13 minutter på uret den 5,124-stærke Gosford crowd havde endelig noget at juble over, da Fabio Ferreira gjorde sin retur fra en fem-match skade fravær. Men stjernevingen kunne ikke give den forskel, de søgte efter. “Jeg er rimelig tilfreds med det, vi havde lige ikke nok af bolden til at blive med det i hele 90 minutter,” sagde Walmsley. “Brisbane var stor i besiddelse…hvilket er det, de er gode til.” Maclaren slog bekymrende ud i anden halvdel med en dårlig banke på hans skinne, mens Steve Lustica også er en skadeproblemer, Aloisi sagde midtbanespilleren følte noget forkert i sin mave region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *